e-İmza ve Uzaktan Müşteri Edinimi Devi
ArkSigner ile Sektörde Yolculuk

Bir cep telefonu tutan iş kadını kurumsal banka hesap açmak için ArkSigner LiveAuth’u kullanıyor

Kimlik doğrulama, kimlik tespiti ve e-İmza çözümleri ile dijital güvenlik sektöründe yeni her geçen gün büyüyen ArkSigner, Türkiye ve dünyada pek çok etkinlikte müstakbel kullanıcıları ve sektör uzmanları ile bir araya geldi. Bu yazımızda dijital güvenlik teknolojilerine kısa bir ara veriyor; ArkSigner’ın katıldığı etkinlikler aracılığıyla sektörde bir yolculuğa çıkarıyoruz.

Avrasya’nın En Büyük Teknoloji Fuarı Mobilefest Kapsamında Agora Fintech’teydik!

Yılın ikinci çeyreği başlarken ilk olarak İstanbul’da düzenlenen Mobilefest, Agora Fintech etkinliğinde yerimizi aldık. Standımızı ziyaret eden konuklarımızla özellikle müşteri temsilcisi olmadan uzaktan müşteri kazanmanın yollarını ve yöntemlerini paylaştık. Avrasya’nın en büyük teknoloji fuarında uzaktan müşteri edinimi, mobil işlem güvenliği ve elektronik imza çözümlerimizi ziyaretçilerimiz ile buluşturduk.

İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Mobilefest İletişim Teknolojileri Fuarı ve Konferansı, Agora Fintech etkinliğinde standımıza ilgi büyüktü. Genel Müdür Yardımcımız Sn. Özlem Kahramaner Agora Fintech etkinliği kapsamında Women In Tech'te kadın girişimcilik ve uzaktan mobil işlem güvenliği konulu konuşması ile yer aldı.

Detaylar için: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7190700243498242049

Teknoloji Yatırımları ve Ekonominin Nabzı: Uludağ Ekonomi Zirvesi

Bu yıl Sapanca'da düzenlenen, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde ise Türkiye ekonomisi ve teknoloji yatırımlarına dair gelişmelerin nabzını tuttuk. Teması, Sorumlu ve Duyarlı Liderlik: Teknoloji ve Yapay Zeka Çağında Gezegen ve İnsanlıkla Uyumlu Bir Sisteme Öncülük Etmek” olarak belirlenen etkinlikte ülke ekonomisi ve dijital dönüşüm kültürü ele alındı.

Genel Müdürümüz Sn. Yasin Kahramaner’in katılım sağladığı etkinlikte Türkiye’nin önde gelen iş adamları ve şirket yetkilileri ile bir araya geldik.  Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Mehmet Şimşek'in konuşmasıyla başlayan Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde yerimizi aldık.

Büyük Fintech Buluşması: FinTech Istanbul B2B Connect Summit

Yılın ikinci çeyreğinin başlangının bir diğer büyük buluşması ise İstanbul Levent’te gerçekleşti. Mastercar sponsorluğunda Oniki tarafından gerçekleştirilen FinTech Istanbul B2B Connect Summit’te inovatif teknolojilerimizi katılımcılarla buluşturduk.

Kimlik kartı ve pasaport doğrulama ve elektronik imzalama cihazlarımız, uzaktan müşteri edinimi çözümlerimiz etkinlikte büyük ilgi gördü. Ekibimiz çözümlerimiz ile ilgili ziyaretçileri bilgilendirdi.

Genel Müdürümüz Sn. Yasin Kahramaner’in “Uzaktan Müşteri Edinimi Hikayeleri” konulu sunumu ise etkinliğin dikkat çeken kısımlarından biriydi. Kahramaner, konuşmasında müşteri edinimi süreçlerini yapay zeka ile animasyonlaştırılmış videolar aracılığıyla oluşturulan hikayelerle anlattı. Sektöre getirilen bu deneyim odaklı yaklaşım katılımcıların büyük beğenisini topladı.  

Detaylar için: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7194340240772239360  

Gençlere İlham Vermek İçin: İstanbul Üniversitesi İktisat Kulübü Ekonomi Zirvesi

9 Mayıs’ta ArkSigner Kurucu Ortağı Sn. Özlem Kahramaner, İstanbul Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

İstanbul Üniversitesi İktisat Kulübü tarafından düzenlenen Ekonomi Zirvesi’nde ilham veren girişimcilik hikayesi ve ArkSigner’ın gelişim yolculuğunu anlattı.

Gençlerin finans ve teknoloji alanında istihdamını ArkSigner’ın da üyesi olduğu WTECH, Türkiye Siber Kümelenmesi ve benzer sosyal sorumluluk projelerini gençlerle paylaşan Kahramaner gençlerin sorularını da yanıtladı.

Detaylar için: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7194651157972082688

Televizyonda Görsel İşleme Teknolojileri ve Kimlik Doğrulamaya Bir Bakış

Genel Müdürümüz Yasin Kahramaner geçtiğimiz günlerde A Para kanalında Zehra Öney ile Teknoloji ve Gelecek programının konuğuydu.

Programda kimlik doğrulama ve müşteri edinimi teknolojilerinin yanı sıra görsel veri işleme teknolojileri de ele alındı. Üretken yapay zeka yoluyla görsel işleme çözümleri ile ilgili önemli projelere imza atan From Your Eyes Kurucusu ve CEO’su Zülal Tannur'un da katıldığı programda biyometrik kimlik doğrulamadan, yapay zeka teknolojilerinin kullanım alanlarına kadar farklı konular masaya yatırıldı.

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7194708999722717187  

Siz de sektöre dair etkinlikleri yakından takip etmek için ArkSigner Linkedin hesabını takip edebilirsiniz. Ürünlerimiz ve çözümlerimizle ilgili detaylar için web sitemizi de ziyaret etmeyi unutmayın!