Bulutta e-İmza,
Aç Bak İmzala Yine Bildiğiniz Gibi!

Bir cep telefonu tutan iş kadını kurumsal banka hesap açmak için ArkSigner LiveAuth’u kullanıyor

e-İmza kullanımı ek uygulama ve yazılımlara gerek kalmadan kullanmayı mümkün kılan Aç Bak İmzala, bulunduğunuz her yerde kolayca belge imzalamanızı sağlıyor. Farklı türlerde belgeleri ekleyip, detaylarını belirledikten sonra imzacılara kolayca ulaştırabildiğiniz sistemi sayesinde e-İmza kullanımında işlevselliği ön plana çıkarıyor.  

Uzun yıllardır pek çok kuruluş tarafından tercih edilen, imzalama özelliğini belge yönetim sistemi ile bir araya getiren Aç Bak İmzala, yeni özellikleriyle şimdi çok daha işlevsel.  İşte en yeni versiyonuyla bulutta güvenli e-İmza, Aç Bak İmzala’nın yeni özellikleri!  

Bulutta Belge İmzala Teknolojisine Hızlı Bir Bakış!

e-İmza genellikle bir cihaza yüklü sabit bir uygulama üzerinden yapılabilen bir işlem gibi görünse de Aç Bak İmzala bu alışkanlığı tamamen değiştiriyor. Aç Bak İmzala web tarayıcıları üzerinden erişim sağlanabilen online bir portal.  

Portalde imzalama işlemleri sabit bir sunucuda değil, bulut üzerinde gerçekleştiriliyor. Yani internet erişimi bulunan her yerde özel bir programa ihtiyaç olmaksızın Aç Bak İmzala ile imza atılabiliyor. Öyle ki eğer bluetooth özellikli bir e-İmza kart okuyucusuna sahip olan kullanıcılar için telefon ya da tablette bile belge imzalamak mümkün. Bluetoothlu e-İmza kart okuyucular için tıklayın!

En Güvenli e-İmza Aç Bak İmzala Neler Sağlıyor?

Aç Bak İmzala kullanıcılara pek çok avantaj sağlayan bir e-İmza uygulaması. Klasik süreçlerden tamamen ayrışan portal belge imzalama süreçlerini baştan sona dijital olarak yönetmeyi mümkün kılıyor. Aç Bak İmzala’nın sağladığı faydaları hızlıca sıralayalım:

  • Öncelikle, Aç Bak İmzala tüm imzalama işlemlerini internet sunucularında gerçekleştiriyor ve imzalı belgelerin depolanmasını sağlıyor.
  • Ayrıca çoklu imza süreçlerinde şirket içi belge akışını yönetmek için de son derece etkili bir sistem.
  • Belgeleri hızlıca imzalama, iş akışını organize etme, her bir imzacıya ayrıntılı bilgi notu iletebilme gibi özelliklerin yanı sıra, kâğıt kullanımını sona erdirerek karbon ayak izini küçültme ve kargo masraflarından kurtulma gibi avantajlar sağlıyor.
  • İmzalanacak belgelerin detaylarını ön izlemede inceleme, yapılan tüm değişiklikleri takip etme gibi özellikler sunuyor.
  • Ayrıca, farklı web tarayıcılarında elektronik imzanızı kullanabilme imkânı da sağlıyor.

Yeni Aç Bak İmzala’da Kullanıcıları Neler Bekliyor?

Aç Bak İmzala e-İmza süreçlerine getirdiği inovatif bakışaçısına ek olarak sürekli olarak gelişmeye devam eden bir çözüm. Bu yönüyle de kullanıcılara her yeni sürümde yeni özellikler sunuyor. Çözümün son sürümünde özellikle bulut üzerinde sözleşme imzalayacak kurum ve kişiler için çokça iyileştirme yapıldı. İşte onlardan birkaçı:

  • İmzalanacak belgeler içerisine çoklu belge ekleme
  • İş akışı oluşturulurken sözleşme tutarı tanımlama
  • İş akışı oluşturulurken sözleşme tutarına ait para birimi tanımlama
  • İş akışı oluşturulurken sözleşme bitiş tarihi tanımlama
  • İş akışı tanımlanırken "Ek Bilgiler" altında kullanıcılardan metin girişi yapabilmeİş akışı tanımlanırken "Ek Bilgiler" altında kullanıcılardan açılır liste oluşturma özelliği eklendi. Açılır listelerin içerisindeki seçeneklerin düzenlenebilme
  • İş akışı tanımlanırken "Ek Bilgiler" altında kullanıcılardan onay kutusu grubu oluşturma özelliği

Siz de istediğiniz her yerde her an belge imzalamak için Aç Bak İmzala’yı tercih edin. Aç Bak İmzala 15 günlük ücretsiz sürümünü hemen deneyin, kararı kendiniz verin!

Daha fazla detay için bizimle iletişime geçin!