e-İmza Altyapısı Entegrasyonunu Beklerken Canınız Sıkılmasın!
ArkSigner VIA Sizin İçin Burada!

e-İmza entegrasyon altyapısı stratejisini gerçekleştiren kişi

Elektronik imza kullanmak işlemleri hızlandırıyor, işleri pratikleştiriyor da kullanılacak altyapının uygulamalara entegre edilmesi de her zaman o kadar hızlı ve pratik oluyor mu? Uygulamalara elektronik imza özelliği kazandırmak için kimi altyapılarda aylarca entegrasyon çalışması yapmak gerekebiliyor. Bu da sayfalarca kod yazmak, hatalarla boğuşmak ve yazılımcılarınız için oldukça büyük bir enerji kaybı anlamına geliyor. Bu esnada köşede biriken imzalanacak belgeleri, bekleyen hizmetleri ve kaybedilen müşterileri bir düşünün!

Kimsenin bir uygulama ya da bir hizmet için haftalar ya da aylarca bekleyecek zamanı olmadığını biliyoruz. Peki, uygulamalara e-İmza özelliği kazandırmak için illa aylar süren kompleks bir çalışma sürecine mi gereksinim var? Sorunun yanıtını hemen verelim: Hayır, e-İmza entegrasyonu için aylar süren bir çalışmaya ihtiyacınız yok. Çünkü ArkSigner VIA var.

e-İmza Kullanmaya Başlamak İçin Mevsimlerin Değişmesini Beklemek Zorunda Kalmayın  

Orta ya da büyük ölçekli işletmeniz için e-İmza kullanmaya karar verdiniz. Elektronik imza kullanmak için gerekli olan altyapıyı şirket ya da kurumunuza özel uygulamalarda nasıl aktif hale getirebilirsiniz. Acilen bir ürün seçmeli ve ürünün entegrasyonu için bilgi işlem takımını harekete geçirmelisiniz. Seçtiğiniz ürün için aylarca sürecek bir entegrasyon süreci olduğunu öğrendiğinizde kendinizi nasıl hissederdiniz? Bu demek oluyor ki elektronik imza kullanmaya karar vermek ile e-İmza kullanmaya başlamak arasında neredeyse bir mevsim var.

Buna zamanınızın olmadığını biliyoruz. Bu nedenle ArkSigner VIA’yı uygulamalara yalnızca 2 günde entegre edilebilecek şekilde hazır bir ürün olarak size sunuyoruz. Tamamen mevzuata uygun şekilde farklı dijital doküman türlerine imza atmanızı sağlayan VIA’da saniyeler içinde imzalama işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Ayrıca saniyeler sürecek imzalama deneyimi için yalnızca 2 gün beklemeniz yeterli! Son derece kolay bir entegrasyon süreci vadeden VIA sayesinde yazılım ekibiniz ya da siz hiç yorulmadan en etkili e-İmza deneyimine kavuşabilirsiniz.

e-İmza entegrasyonu kurulumu yapan kişi

Kullandığınız e-İmza Servisini Değiştirirken Yeni Düzene Geçmek Aylar Almasın  

Excel, PDF ya da Word’e imza atma işlemlerinde halihazırda kullandığınız bir e-İmza servisi bulunuyorsa alışık olduğunuz ve düzenli olarak yürüttüğünüz bir imzalama akışınız bulunuyor olmalı. Servisin yavaşlığından, imzalama işlemi için çok fazla aşama gerektirmesinden ya da sürekli aldığınız kullanım hatalarından rahatsız olduğunuzda kullandığınız e-İmza platformunu değiştirmek isteyebilirsiniz. Böyle bir durumda yeni sistemin entegrasyonunun aylarca sürdüğünü hayal edin. Belge imzalama süreçleri, kurulmuş şirket içi belge trafiği düzeni aylarca aksayacak mı?

İşte bu noktada da VIA’yı kullanmak en iyi seçim. Var olan süreçlerinizi yalnızca birkaç gün bekletin ve kusursuz dijital imza deneyimine hazır olun. Sorunlarla karşılaşmadan, belgeleri ön izleyerek ve gelen imzalı belgeleri doğrulayarak belge imzalamanın konforunu keşfedin. Üstelik bütün bunlara yalnızca birkaç gün ve birkaç satırlık kod ile sahip olun! İşte bir işletme için gerçek avantaj!

Elektronik İmzada Hız, Kolaylık ve Yüksek Güvenlik: ArkSigner VIA

Kullandığınız uygulamalara kolayca entegre edilebilen VIA’nın diğer özelliklerine de bir göz atalım. Böylece yapacağınız seçimin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha vurgulamış olalım. VIA ile:

  • Word, Excel, XML ya da PDF’e imza atın.
  • Belgelerde anından ön izleme yapın.
  • Gelen bir belgede yapılan değişiklikleri görüntüleyin.
  • Elektronik imzalı belgelerde kullanılan imzaların geçerliliklerini kontrol edin.
  • Elektronik imza, mobil imza ve T.C. kimlik kartı ile imza atma seçeneklerini keşfedin.
  • Saniyeler içinde belge imzalama işlemini tamamlayın.

İşte VIA ile elektronik imza atmak bu kadar kolay ve keyifli! VIA ile ilgili daha çok ayrıntı için ürün sayfamızı ziyaret edin. Bütün bir kullanıcı deneyimi yaratmak için VIA servisini entegre ederek kullanabileceğiniz Kurumsal İmza Portali (KİP) ve Merkezi e-İmza Servisi (MİS) ürünlerimize de göz atabilirsiniz.